Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
Övrigt

Cykelinspirerade gala för Barncancerfonden

barncancerfondenDen 11 mars kl. 19.00 inleds årets stora insamlingsgala på Nalen i Stockholm till förmån för Barncancerfonden. Artister, filmvisning, spel, lotterier, dans och mingel står på programmet. Galan blir en fullproppad kväll med engagemang och evenemang med artister som Nanne Grönvall och Thomas Järvheden som ställer upp gratis för insamlingen till Barncancerfonden.

Vardagscyklister samlar in pengar till barncancerfonden
Bakom insamlingsgalan står Team Rynkeby. Ett nordiskt välgörenhetsinitiativ som för 11 året i rad arrangerar en stora insamling till Barncancerfonden. I sommar kommer Team Rynkebys cirka 800 skandinaviska cyklister cykla till Paris, 120 mil på sex dagar. Målet med cyklingen är att via sponsorer och evenemang samla in 20 miljoner kronor till barncancerfonderna i Sverige, Danmark och Finland. I Sveriges ska pengarna användas till att bygga ett nytt hus för familjer med cancersjuka barn vid Akademiska sjukhuset i Uppsala.  

“Det som förenar oss är att vi tillsammans vill göra något för de svårt sjuka barnen. Tre av fyra barn med cancer botas idag, men ännu inte alla tyvärr. Kan vi bidra med pengar till forskning och vård genom galan gör vi det!”, säger Toni Brandenhoff,  ledare för Team Rynkeby Stockholm.

Galan viktig i insamlingen
Sammanlagt är det 20 olika team från tre länder som bidrar till insamlingen. Galan på Nalen är en av vårens stora höjdpunkter i insamlingsarbetet i Sverige. Deltagare från de två Stockholmsteamen samt gäster från flera av de andra teamen är på plats, tillsammans med en rad inbjudna gäster och artister.

Annons

Kvällen leds av konferencier Per Eggers som leder publiken igenom en spännande kväll med uppträdande av Nanne Grönvall, stand up av Thomas Järvheden och inspirerande ord av paralympikern Aron Anderson. Kvällen bjuder även på uppträdanden av Titti Sjöblom, Claes Jansson, Peter Hallström och Sara Nordenberg. Stockholms Jazzorkester står för dansvänliga toner för den som vill ta en svängom!

“Under kvällen har vi också ett lotteri med fina priser, som till exempel en resa med Springtime Travel till trainingcamp, resturangbesök för åtta personer på BucoNero, racercykel från Bianchi, startplatser i Cykelvasan och Stockholm Halvmarathon, ost och vinprovning, konst, presentkort på Länna sport, sportkläder Champion, sportglasögon, middag på Hilton och mycket mer”, avslutar Toni.

Alla priser kommer från sponsorer och alla pengar från försäljningen av biljetter, lotter och band med mera går oavkortat till Barncancerfonden.

Lämna en kommentar

Annons
Read previous post:
Test av vinterkläder från Rose

Close