Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
MTB

Calle Friberg väljer Scott inför 2014

 

Calle FribergDet är inte bara vår redaktör och bloggare Jesper som tänker köra på nytt material inför nästa säsong. Även den regerande svenske mästaren i MTB marathon, Calle Friberg, har bestämt sig för att byta kläder och cykel inför kommande säsong. Efter en framgångsrik tävlingssäsong  2013 kommer Calle att representera Scott framöver på tävlingsbanorna. Säsongens höjdpunkter var SM-guldet i marathon, 2:a platsen på Cross Country SM samt seger på Roc des Alpes, som ingår i UCI World Marathon Series. Calle tog även 2 segrar i Mitsubishi MTB Challenge och vann Göteborgsgirot MTB.

Men inte nog med det. Calle kommer nu även att jobba för SCOTT Sports AB i Uppsala som Marknadskoordinator för Scotts samtliga områden – cykel, motorsport, running, outdoor och vintersport. Tjänsten innebär även att Calle, i kombination med sitt tävlande, kommer att finnas ute på tävlingar och events för att öka synligheten och förstärka Scotts närvaro i Sverige.

Annons

Calle – ” Jag tycker detta ska bli jätteroligt och tror stenhårt på att detta blir ett bra upplägg. När VD Håkan Eriksson, som jag känner sedan tidigare samarbete, hörde av sig, kändes det ganska snabbt att det var ett för bra jobb för att tacka nej till. Jag har ambition att cykla snabbt även 2014, och kan jag kombinera det med att jobba för ett så starkt varumärke som Scott där jag får syssla med det jag vill, så är ingen gladare än jag”.

Håkan – ” Det är fantastiskt kul att vi lyckats knyta till oss Calle som cyklar snabbare än någonsin men framförallt har den rätta profilen som ambassadör för Scott samt också erfarenheten och utbildning inom marknadsföring och sociala medier för denna tjänst. Jag tror detta  blir ett bra samarbete och är jättenöjd med denna “värvning” och ser fram emot att Scott växlar upp tillsammans med Calle”.

Lämna en kommentar

Annons
Read previous post:
Heltätt regnställ

Close