Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Nyheter

Boudat skräller i Ruta del Sol

Fransmannen Thomas Boudat vinner överraskande första etappen av Ruta del Sol. Efter en stenhård uppgörelse in mot mål skulle det dröja en bra stund innan organisatörerna kunde kora vinnaren, skriver Cyclingnews

Denain_-_Grand_Prix_de_Denain,_14_avril_2016_(B094)
Thomas Boudat. Photo: Jérémy-Günther-Heinz Jähnick

Italienaren Sacha Modolo sträckte armarna i luften när han passerade mållinjen, ovetandes om att Boudat i sista sekund hade passerat honom. Det tog förvisso ett par minuter av målfotogranskning innan Boudat kunde utses till vinnare.

Annons

“Jag kunde inte hitta någon lucka under de avslutande meterna, men jag gick för det så gott jag kunde. Jag var på andra sidan vägen och hade ingen aning om att jag var först. Men min ledare sa till mig att gå tillbaka till målområdet för att se vad som pågick, eftersom man kunde höra mitt namn ropas ut”, säger Boudat enligt Cyclingnews.

Detta är fransmannens största framgång hittills i karriären, och berättade efteråt att ett sådant här resultat är det bästa sättet att visa sitt lag att han går att lita på.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
ÄR SAMLINGEN KOMPLETT?

Close