Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Nyheter

BIKEFITTING.COM EFFEKTIVISERAR CYKLISTERNA I TEAM SUNWEB

1% snabbare – det är målsättningen när Team Sunweb och bikefitting.com nu tillsammans arbetar för att maxa teamets prestanda. Ett samarbete som också släpper in den breda massan.

Teknologi och expertis hos bikefitting.com ska nu möta alla års erfarenhet hos proffscyklisterna i Team Sunweb. Tillsammans kommer de att driva utvecklingen framåt och säkra den yttersta kvaliteten och effektiviteten i de avancerade applikationerna. Samarbetet kommer inte bara att lyfta lagets kapacitet, utan öppnar också dörrarna för allmänheten, via Team Sunwebs eget Keep Challenging Experience Center i Nederländerna.

Team Sunwebs Keep Challenging Experience Center kommer att erbjuda en helt dynamisk bikefit-utrustning från bikefitting.com, med avancerad teknologi som 3D Motion Analyzer. Teamet kommer att använda sig av denna rörelseanalys för att studera cyklisternas utveckling över säsongen – särskilt genom den exklusiva tjänsten 3D Pedaling Analysis, som bikefitting.com är ensamma om i världen.

Bikefitting.com på Keep Challenging Experience Center kommer att vara öppet för allmänheten, vilket också innebär en chans för alla fans att se när mekanikerna förbereder och packar utrustning inför teamets endagstävlingar eller grand tours. Tack vare det nya bakom-kulisserna-konceptet bjuds alla cykelfans in till en helhetsupplevelse och inblick i livet som cykelproffs.

Annons
340665 hq 1 a84c1d large 1576238250

“Genom samarbetet med bikefitting.com har vi nu möjlighet att hjälpa så många fler cyklister – från den vanliga motionären till våra egna proffs”,  säger Nelis Koeken, bikefitspecialist för Team Sunweb. ”Vi hoppas även att vi, med vår erfarenhet och kunskap om kinematik, kinetik och aerodynamik, kan bidra till att också den breda massan får dra nytta av våra avancerade mätmetoder.”

Team Sunweb och bikefitting.com har ett samarbete sedan flera år tillbaka. Mathieu Arrambourg, Business Unit Manager på bikefitting.com, säger att “det är som en stor belöning för vårt företag att bli utvalt av en sådan här organisation – det är tack vare det goda anseendet hos vår utrustning”.

För den som har långt till Team Sunwebs Keep Challenging Experience Center, men ändå vill få ut 1% extra ur varje tramptag – kontakta närmaste butik som erbjuder bikefitting.com.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
LVG-SM I FARA EFTER TRAFIKVERKETS AVSLAG

Close