Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
Övrigt

Motionskalendern tillsammans med Cycling Plus

MotionskalenderMotionskalender® som gjorde premiär genom cykelturistföretaget Bike Sweden i våras storsatsar nu tillsammans med oss på Svenska Cycling Plus för att marknadsföra svenska motionslopp. I och med detta kommer upplagan för motionskalender att tredubblas till 2014.

Starten på samarbetet blir på Sweden Bike Expo i Kista i helgen då vi kommer att stå tillsammans för att möta cyklister, arrangörer och annonsörer.

“Våra läsare får nu Sveriges motionskalender direkt som bilaga i tidningen och vi ser väldigt positivt på året som varit och ser fram emot ett nära samarbete”, säger Andreas Björck, marknadschef på Cycling Plus och Allt om MTB.

Annons

115 stycken motionslopp i Sverige
“Vi brinner för svensk cykling och runt om i Sverige finns det många klubbar och organisationer som gör ett fantastiskt jobb för svensk cykling. Med hjälp av de stora motionsloppen kommer även de mindre loppen ha stor chans att växa och locka fler cyklister”, säger Erik Svedin på Bike Sweden.
Vätternrundan, Lidingöloppet MTB och nu Stockholm Gran Fondo med flera lyfter fram sporten och i vinddraget har de mindre loppen chans att locka fler cyklister.

Välkomna till vår monter C:2 och snacka motionslopp, träning och annat cykelrelaterat!

2 kommentarer

  1. Tycker motionskalendern är väldigt bra! Saknar dock en funktion: översikt över en månad/vecka. I dagsläget kan man tyvärr enbart gå på enskilda datum. Hade varit bra att kunna söka på “september 2014” t ex och direkt se vilka dagar som har motion – både datum och veckodagar. Lite klassisk kalendervy med andra ord. Keep up the good work!

  2. Är inte Lidingö-MTB och Stockholm Grand Fondo just två av de smålopp som försöker vaska guld i kölvattnet på de stora loppen?

    Att jämföra dom med Vätternrundan blir ju bara pinsamt.

    /F

Lämna en kommentar

Annons
Read previous post:
Emma skänker signerad landslagströja till Ride Of Hope

Close