Trots 62 timmars vecka……

26 Mar

Jobbat 62 timmar söndag-söndag…….slutade kl 08 idag Måndag. Lite sliten faktiskt……Hade tänkt att träna idag men hoppar faktiskt över det. Trots mina 62 timmar på jobbet lyckades jag ändå få till strax över 6 timmars träning. Dom kommande veckorna ser mer träningsvänliga ut, inte så många arbetstimmar mer än normalt. Och i slutet av månaden väntar Isaberg med klubben samt säsongsstart med Dalslands XC. Hoppas nya cykeln dyker upp inom kort.

Idag kom den sista snön ner…….det måste vara den sista för nu är jag rejält trött på vitt. Enda fördelen är att hästarnas hage är ren och inte 10 cm lera. Men utöver det suger det verkligen.

Imorgon tänkte jag köra Sir Wiggo Intervaller på Zwift igen. Och på Onsdag snöra på mig Icebugs och kolla hur mkt snö det är kvar på stigarna med lite trailrun……eller snöpulsning……det återstå att se. Solskenscyklisten önskar +grader på Torsdag för då är jag ledig och sugen på lite eftermiddagsdistans. Den årliga Långfredagscyklingen missar jag som vanligt, lika så långfredagstravet på Färjestad. Hade lagt mig ledig på önskeschemat men det var visst fler som gjort det och några måste ju jobba. Så hela påskhelgen i den ”gula” igen då.

26 Mars 2017

vår

26 Mars 2018

vår2

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.