Nya Oakley-solisar God funktion och utmärkt ventilation utlovas

9 Apr

Flight- och FieldJacket heter de här nyutvecklade glasögonen från branschledande Oakley. ´Advancer´ kallas den vridbara näsbrygga som medger att glasögonen trycks ut en aning från ansiktet. Resultat? Mindre risk för att de ska imma igen.

Oakley Flight Jacket
Oakley Flight Jacket
Oakley Field Jacket
Oakley Field Jacket

flight-jacket-product-sketch-1523033083987-jb7ek47i7ner-630-354

Field Jacket ovan, är tänkt att vara valet för de av oss med sämre syn. Funktionsmässigt har Oakley alltid levererat och många av firmans tidigare glasögon har blivit samlarobekt – objet d´art nästan – men vi låter det vara osagt hur lyckade de här paret är, estetiskt sett… Men å andra sidan har PB svängt i tidigare fall av tveksamhet över Oakley:s styling. Modellen Radar till exempel. Den gick från bu till nästan tidlös klassiker i stil med föregångaren M-frame och urfadern Mumbos. Så visst.

Läs mer på Oakley:s hemsida och pussla ihop din perfekta kombination av färg på skalmar, ram och lins/er…

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.