Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Prylbloggen

Nya Oakley-solisar

Flight- och FieldJacket heter de här nyutvecklade glasögonen från branschledande Oakley. ´Advancer´ kallas den vridbara näsbrygga som medger att glasögonen trycks ut en aning från ansiktet. Resultat? Mindre risk för att de ska imma igen.

Oakley Flight Jacket
Oakley Flight Jacket
Oakley Field Jacket
Oakley Field Jacket

flight-jacket-product-sketch-1523033083987-jb7ek47i7ner-630-354

Field Jacket ovan, är tänkt att vara valet för de av oss med sämre syn. Funktionsmässigt har Oakley alltid levererat och många av firmans tidigare glasögon har blivit samlarobekt – objet d´art nästan – men vi låter det vara osagt hur lyckade de här paret är, estetiskt sett… Men å andra sidan har PB svängt i tidigare fall av tveksamhet över Oakley:s styling. Modellen Radar till exempel. Den gick från bu till nästan tidlös klassiker i stil med föregångaren M-frame och urfadern Mumbos. Så visst.

Annons

Läs mer på Oakley:s hemsida och pussla ihop din perfekta kombination av färg på skalmar, ram och lins/er…

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.