Fikatur i höstsolen och cykelbyggarmöte

30 Okt 2016

Viken söndag det blev idag. Jag har varit sänkt av en rejäl förkylning i drygt en vecka så det har inte tränats någonting på 10 dagar. Jag är fortfarande inte helt pigg men nu gick det inte att vila längre. Det börjar ju göra ont i kroppen när man inte kan hålla igång, ryggen värker och jag blir stel i höfterna. Några morgonpigga cyklister från La Lepre Stanca skulle ut på en tidig tur på omkring 70km med grusvägar och fika. Alternativet var Wåffelcrossen, också det i Jönköping men där väntade 50 minuter hårdkörning. Valet blev enkelt med efterdyningarna av förkylningen och vi fick en fantastisk tur på mestadels små vägar i strålande höstväder. Jag är glad att jag hakade på för som det ser ut på prognosen så väntar sämre väder nu i veckan.

IMG_7979 IMG_7967 IMG_7963 IMG_7959 IMG_7942 IMG_7940

Efter rundan så stannade vi till och hejade på cyklisterna som kämpade på Wåffelcrossen. Förra omgången var det nästan 100 startande men det såg ut att vara färre deltagare idag. Det märks verkligen att det finns efterfrågan på sådana här lite enklare arrangemang i cykelsverige.

Cykeldagen avslutades med kaffe och cykelbyggarmöte med Matthias. Jag har tänkt skaffa mig en klassisk Randhoj i stål till nästa år och har bestämt mig för en Bob Jackson World Tour. Matthias har byggt flera stycken och ska hjälpa till med projektet. Vi diskuterade delar och detaljer och det känns verkligen som att det kan bli hur bra som helst. Här är en bild på ett av Matthias tidigare byggen så får ni en idé om hur den kommer att se ut.

12967554_446520135547431_2112288498847900580_o

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.