Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Randobloggen

Fikatur i höstsolen och cykelbyggarmöte

Viken söndag det blev idag. Jag har varit sänkt av en rejäl förkylning i drygt en vecka så det har inte tränats någonting på 10 dagar. Jag är fortfarande inte helt pigg men nu gick det inte att vila längre. Det börjar ju göra ont i kroppen när man inte kan hålla igång, ryggen värker och jag blir stel i höfterna. Några morgonpigga cyklister från La Lepre Stanca skulle ut på en tidig tur på omkring 70km med grusvägar och fika. Alternativet var Wåffelcrossen, också det i Jönköping men där väntade 50 minuter hårdkörning. Valet blev enkelt med efterdyningarna av förkylningen och vi fick en fantastisk tur på mestadels små vägar i strålande höstväder. Jag är glad att jag hakade på för som det ser ut på prognosen så väntar sämre väder nu i veckan.

IMG_7979 IMG_7967 IMG_7963 IMG_7959 IMG_7942 IMG_7940

Efter rundan så stannade vi till och hejade på cyklisterna som kämpade på Wåffelcrossen. Förra omgången var det nästan 100 startande men det såg ut att vara färre deltagare idag. Det märks verkligen att det finns efterfrågan på sådana här lite enklare arrangemang i cykelsverige.

Annons

Cykeldagen avslutades med kaffe och cykelbyggarmöte med Matthias. Jag har tänkt skaffa mig en klassisk Randhoj i stål till nästa år och har bestämt mig för en Bob Jackson World Tour. Matthias har byggt flera stycken och ska hjälpa till med projektet. Vi diskuterade delar och detaljer och det känns verkligen som att det kan bli hur bra som helst. Här är en bild på ett av Matthias tidigare byggen så får ni en idé om hur den kommer att se ut.

12967554_446520135547431_2112288498847900580_o

Daniel Johansson
Randobloggen fokuserar på långdistanscykling och cykeläventyr. Min förhoppning är att jag lyckas inspirera fler till att upptäcka hur roligt det är att cykla långt och länge. Cykling är så mycket mer än blodsmakande intervaller eller att cykla medurs runt en sjö. Jag är en heltidsarbetande tvåbarnsfar som tidigare tävlade i multisport men nu fokuserar på riktigt långa cykeltävlingar och cykeläventyr. Jag har bl.a. kört Transcontinental Race två gånger och nu senast Morocco Bike Adventure.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.