Hemma efter Irlandsäventyret

29 Jun 2016

Då var jag hemma igen efter vad som kom att bli en 210 mil lång berg-och-dalbana på Irland. Transatlantic Way Race blev en brutal historia, vägarna, backarna, vinden och regnet gjorde sitt bästa för att vi skulle få slita ordentligt.

Större delen av tävlingen var det helt fantastiskt vackert och miljöerna i kombination med alla vänliga Irländare gjorde att det blev en helt sagolik upplevelse. Tyvärr ville inte kroppen riktigt vara med på vad jag hade planerat utan jag valde av olika anledningar att korta av banan med ca 30 mil. Nu ska jag försöka mig på att smälta intrycken och utvärdera lite vad som hände för att lära mig av vad som gick bra och mindre bra. Jag tänker mig att det inom kort kommer kunna bli åtminstone ett par inlägg här på bloggen för att beskriva tävlingen.

I väntan på det så bjuder jag på lite  miljöbilder och en film som Kona gjort där de cyklar på några av de vägarna som vi tävlade på. Håll tillgodo så länge.

IMG_5022

IMG_5031 IMG_5079 IMG_5146 IMG_5182

IMG_5433 IMG_5447 IMG_5418

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.