Tour of Sufferlandria

1 Feb 2017
tour 2017 final v001

Jag har precis kommit hem efter en längre period på Gotland.

IMG_8471

IMG_8428

Cykelträningen har tyvärr blivit lite lidande främst p.g.a. isiga vägar och en MTB utan dubbdäck. Lämnade vintercykeln hemma och räknade med lite mindre vinter på ön än vad som blev verklighet. Några rundor har det trots allt blivit. Har även klämt in några spinningpass, lite löpning och lite styrka.

IMG_8443 IMG_8434

Cykelpendlade idag för första gången på länge och njöt verkligen av de 5 milen på crossen.

IMG_8490

Nu är det dock dags att steppa upp några pinnhål och jag tänkte faktiskt att jag skulle köra Tour of Sufferlandria med start nu på lördag. Det är en 9 dagars utmaning med träningsvideos som man kan köra med spinningcykel, trainer, testcykel eller liknande.

tour 2017 final v001

Jag kommer köra på min gamla Monark och gå helt på puls och upplevd ansträngning. Passen är från knappa timmen upp till dryga två timmar för längsta passet. Jag har kört en del Sufferfest innan och tycker att det är rätt kul för att vara inomhuscykling och framförallt är det lätt att köra hårt. Det kostar 10USD att vara med, pengar som går till Davis Phinney Foundation, som jobbar med Parkinsons sjukdom. Vill man vara med och skänka en slant så går det alldeles utmärkt då man automatiskt får en fundraising-sida. Här är länken till min insamling.

Nu kör vi!

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.