Nya handgjorda cykelkepsar

25 Feb 2016

Jag gillar cykelkepsar. Dels tycker jag att de är snygga och sedan är de ju sjukt praktiska när man cyklar också. De värmer när det är lite svalt, samlar upp svetten när det är varmt, skuggar solen när man har solen i ögonen och enligt Anders Adamssons fantastiska historier under Tour de France kan man ju även bajsa i kepsen om det kniper på tävling.

Jag gillar även småskaligt hantverk och blev så klart tvungen att försöka handla några kepsar när jag upptäckte @piegata på instagram. Det är en tjej i Stockholm som syr upp kepsar efter överenskommelse.

IMG_4149

Jag beställde 3 kepsar i olika färger och samtliga med RANDOBLOGGEN tryckt på. Den ena i klubben La Lepra Stancas svarta och rosa färg, en med smålands färger och den tredje fick Alessandra fria händer att välja färger till.  Sjukt fina tycker jag och det känns som att kvaliteten är riktigt bra. Det ska bli riktigt kul att slita på dem när det bara blir lite varmare.

IMG_4150 IMG_4151

Tjipp

2 kommentarer

carina 21 Mar

hej, har du möjligtvis kvar adress/teleno till hon som syr kepsarna?

Svara
    Daniel Johansson
    Daniel Johansson 27 Mar

    [email protected] hoppas jag funkar forfarande annars hittar du piegata på både Facebook och Instagram om du hellre vill prova där.

    Svara

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.