Inför LLS 200k

4 Mar 2016

Imorgon smäller det. Då startar randosäsongen för min del med La Lepra Stancas 200km Brevet. Det verkar som att vi kommer att bli mellan 6-7 cyklister som tillsammans eller i mindre grupper kommer cykla en riktigt fin runda. Väderprognosen säger att det ska bli från någon minusgrad på morgonen till någon plusgrad under dagen. Det snöade ordentligt i natt på höglandet men det mesta har smält bort så jag tror att det blir ganska bra förutsättningar. Det verkar inte bli någon nederbörd, vilket känns riktigt bra. Det är ju inte jättemysigt att cykla 20 mil i någon plusgrad och regn eller blötsnö. Vägbanorna är ganska blöta och det kan möjligen vara halt på förmiddagen. Jag kommer köra med vintercykeln, utrustad med dubbdäck och skärmar. Hoppas att övriga också har laddat med kompislappar och dubb.

IMG_3916

Rundan startar i Jönköping och går via Lekeryd till första stämplingen i Eksjö, därefter till Österbymo och vidare mot Tranås. Vägen mellan Österbymo och Tranås är ganska kuperad och slitsam. I Tranås blir det förmodligen ett något längre stopp med fika eller mat i någon form. Sedan cyklar vi till Ödeshög innan vi följer Vättern i sydlig riktning genom Gränna och tillbaka till Statoil Österängen.

IMG_4191

Det ska bli grymt kul att dra igång cykelåret 2016 på riktigt imorgon och jag lovar att bjuda på lite bilder på instagram under morgondagen och siktar på att skriva lite om rundan på söndag.

Trevlig helg på er.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.