PT X

26 Mar 2017

Den kryptiska rubriken kan utläsas ”pass nummer tio med personlig tränare”. Jubileumsögonblicket kom och försvann i en hast eller snarare efter en timma och en kvart i torsdags. Först uppvärmning som brukligt är och sen jag/vi lös på Kettlebells Daniel och jag. Dessa ryska tortyrredskap som fått mig att fundera på att söka visum i öst för att göra något ondskefullt mot uppfinnaren. I domstol kan jag nog alltid hävda nödvärn eftersom jag är nära döden varje gång jag hanterar dem.

Sanningen är att det faktiskt går något bättre för varje gång jag närmar mig dem. Det kan till och med jag skönja. Men de och jag kommer aldrig att bli bästa vänner det kan jag försäkra.

De står där och väntar förgäves mina löparskor. Inte än, inte än upprepar jag som ett mantra...
De står där och väntar förgäves mina löparskor. Inte än, inte än upprepar jag som ett mantra…

Vi får se hur den närmsta tiden kommer att arta sig träningsmässigt. Jag kommer inte att ha möjlighet att vare sig gymma eller cykla av olika orsaker. Det får bli lite nödträning istället. Raska promenader och någon sit-up eller planka av bara farten.

Därefter väntar en tid av mer intensiv cykling hoppas jag. Våren närmar sig och jag skulle vilja slå följe med den mot framtiden. Hålla en vitsippa i handen och tävla mot ett anländande fågelsträck.

/ J – lider av lätt rysskräck

#cykligare #knivesandbikes #evaldssonpt

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.