Inför…

22 Jun 2017

Midsommaren är här vare sig vi vill det eller ej. Tja, de flesta vill väl det då det är en högtid mer förankrad i folksjälen än de flesta skulle jag tro. Personligen tillhör jag de där som brukade tycka om den stunden på året. Mest för dess naturskönhet men även för vemodet. Nu går vi mot mörkare tider, sommarsolståndet är över gott folk!

Tecknen är här som jag uttryckte mig annorstädes. Bensinpriserna skjuter i höjden likt björkslanor, jordgubbspriserna som störtdyker om några dagar klättrar även de och vädret bidrar påtagligt med sitt.

Bilden är arrangerad som alla förstår, tagen på nationaldagen. Sol är en omöjlighet en dag som den här
Bilden är som alla förstår arrangerad, tagen på nationaldagen. Sol är en omöjlighet en dag som den här

Det tidigare strålande sommarvädret, åtminstone i de här trakterna av världen har nu högre igenkänningsfaktor då temperaturen fallit runt tio grader och himlen är jämngrå. Nu väntar vi bara på de första regnskurarna också och vi är redo för morgondagens resning av fallossymboler.

Med det sagt vill jag tillönska alla läsare av bloggen, ja och alla andra också för den delen, ett alldeles strålande midsommar! Må ni drabbas av knott och mygg, en jordgubbe i pannan, något immigt av valfri karaktär i glasen och ha det allmänt…somrigt. Vill ni dansa får ni väl det men skyll er själva.

Glad midsommar tillönskas er alla!

/ J – ställer in

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.