Fullsmetad Helg

4 Mar 2016

Japp, den kommer att gå över fort för det gör ju alltid helgen eller?!

Själv ska jag fixa lite hemma på lördagen, lite buskar ska klippas ner och eventuellt ska ett träd fällas, Farsan kommer över och hjälper till så det är skönt.

Söndagen är vigt åt distans, fyra timmar står på schemat och med tanke på vädret just nu blir det cykelcrossen med skärmar som ska grenslas.  Ska väl bli lite sämre på söndag men det är den dagen som gäller och det är bara att ladda ner nån bra podcast och ta sig in i bubblan,  Nån som har något tips på en bra ?

Igår körde jag faktiskt lite Monark, blev 3*10 minuter på stressad tröskel varav den sista med lägre kadens (65-rpm) hatar verkligen dom där längre intervallerna men det är väl för att jag är klenast just där!  Ikväll tänkte jag damma av ett pass med lite högre intensitet blir 8*2 minuters intervaller för att förtjäna fredagsmyset. Innan dess ska det dock veckohandlas med familjen så jag räknar med ett sent pass, men det är man ju van vid och i morgon får jag ju sova ut :)

Glöm inte att titta på morgondagens Strade Bianche som sänd Live på  Eurosport 2 kl  14:15.  Om du inte har Esp 2 eftersänds det på Esp 1 kl 19:15.

Du som inte har tv kanalerna kan Livestreama den genom Procyclinglive   Sen är det ju Vasaloppet på Söndag :)

 

Trevlig Fredag på er!

 

Bjuder på en Idolbild från igår kväll :)

 

tc

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.