Blir ett grymt 2016

16 Mar 2016

Ni som inte har läst det ännu så kommer jag att byta jobb och börja för Rose Bikes Sverige 1 April.  Där kommer jag att ha hand om svenska marknaden vad gäller kundsupport etc och ansvara för vårt showroom som kommer att öppna i Barkarby 4 April (Karlslundsvägen 8A)  Här kan ni läsa mer om det  http://www.cyclingplus.se/artiklar/rose-oppnar-showroom-i-barkaby/

Känns riktigt spännande och roligt att få jobba (efter 17-år på mitt gamla) med sitt största intresse och jag är så glad att Mats & Jenni ger mig den här möjligheten att jobba med ett märke som verkligen är på framåt marsch i Sverige !

Inte nog med det så kommer vi få tillökning i familjen i Maj , Vilgot får ett syskon och vi får en till krabat att ta hand om.  Ska bli riktigt spännande och roligt så det blir verkligen ett Grymt År :)

 

I måndags dök ett litet spännande paket ner i brevlådan, skräddarsydda vitaminer från Vitaminmanager.  Fyra olika vitaminer förpackade i smidiga dagsförpackningar som är Unika för just dig. Riktigt smidigt att ta med sig när man ska ut och fara eller bara lägga ner i fickan på morgonen,  Inga mer Burkar i skåpet!  Mer om detta kommer när jag utvärderat produkten ordentligt :)

vitamin 2

 

 

I går kom jag faktiskt ut i skogen med pannlampa och sällskap, Max Åhman från Borås var uppe i stan på jobb och vi hade snackat länge om att styra upp en runda och nu blev det av!

Körde lite fina stigar runt Järfälla, riktigt fint i skogen närmast mig men bort mot Kallhäll var det smetigare och kan man undvika grusvägar är det nog ett bra alternativ just nu när tjälen är på väg ur marken…   Kul som fan att få lite sällskap Tack!

Bjuder på en liten filmsnutt som Max la upp på sitt Instagram igår

 

 

8 kommentarer

Henrik 16 Mar 2016

Kul!
2016 ser ju ut att bli DET BÄSTA året. Kör hårt!

Svara
  Micke
  Micke 16 Mar 2016

  Tack Henrik!

  Svara
Cykelkatten 16 Mar 2016

Grattis x2, särskilt till bäbisen 😀 Jag hoppas kunna sticka förbi den nya affären nån gång.

Svara
  Micke
  Micke 16 Mar 2016

  Tack Katja!
  Välkommen när som helst!

  Svara
Martin S. 16 Mar 2016

Mkt skoj x 2! 2016 har startat bra :)

Svara
  Micke
  Micke 16 Mar 2016

  Riktigt bra!

  Svara
Magnus Emanuel 16 Mar 2016

Stort grattis till den kommande bebben och nya jobbet. Vilken dröm att få arbeta med cyklar som jobb :)

Svara
  Mikael Kippilä
  Mikael Kippilä 16 Mar 2016

  Tack!

  Svara

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.