Lucka 10 – Prenumeration på Svenska Cycling Plus

Julkalender 10 Dec 2016

Japp, du läste rätt. Idag tävlar vi ut en prenumeration på din favoritcykeltidning! Och är du redan prenumerant så förlänger vi din prenumerationstid med åtta nummer.

Nästa år kommer vi att göra åtta nummer av Svenska Cycling Plus, det första i januari och det sista i slutet av november. På vägen kommer du att få ta del av mängder med träningstips, inspirerande intervjuer och tester av de senaste och hetaste prylarna. Vill du cykla snabbare runt Sveriges näst största pöl, lära dig mer om hur kroppen fungerar eller bara ha ännu roligare på cykeln har du hittat rätt!

[Rätt svar på frågan ”Svenska mästaren Richard Larsén hjälper oss med Veckans träningspass. Vilket datum publicerades det första passet?” är 29 november. Vinnaren presenteras här.]

Tips: Om du går till förstasidan och sedan klickar på ”Träningstips” under fliken Landsväg hittar du snabbt vad du söker.

För att ha chans att vinna måste du har svarat på frågan senast 2016-12-10 23:59. Vinnaren presenteras på hemsidan och kontaktas via e-post.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.