Ny Trainer.

16 Nov 2017

Har tagit det lugnt igen. Vet inte om jag är frisk, bara trött, eller har nån skit i kroppen? Känner mig lite seg i kroppen. Körde tröskelintervaller i Måndags, tänkte köra 3×20 min men gav upp efter 2×20 min. Orkade inte alls. Hade jobbat natt och i kombination med lite förkylning var det nog förklaringen.

Börjar bli riktigt kyligt oxå. Jag är absolut ingen vintercyklist men visst kör jag ute ändå ibland. Om det är sol och inte kallare än -6-7 grader……då springer jag hellre i kylan. Eftersom jag har travhästar och dom måste träna så sitter jag ute ändå ner mot -20 och fryser så helt klen är jag inte……bara när det gäller cykel……

Nu är det för hårt för hästarna att träna här hemma så kommer det ingen snö blir det många turer in till travbanan och det tar sin tid. Så nu har jag investerat i en Tacx Trainer, inte den roligaste träningen men jag spar tid. Testade Zwift lite i Tisdags men eftersom både datorn och paddan är för gamla för Zwift får jag köra genom iPhone…….förstoringsglas skulle behövas😂. Får nog införskaffa ny dator eller padda snart…..är inte stenåldern längre🙈. -10 idag på morgonen men det utlovas regn i eftermiddag……blir ett nytt test med Zwift innan prövotiden löper ut.

image

Kall och frusen förmiddag hemma.

image

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.