Gnäll på cyklister.

7 Jun 2017

Här har det varit mycket gnäll mellan cyklister och bilister/fotgängare senaste veckan. Värst har landsvägscyklisterna. Dom ska inte köra på vägen och dom ska inte köra på cykelbanorna……vart ska dom köra då? Även vi som kör i skogen har fått oss en känga. Vi skrämmer folk…… Vi i klubben är noga med att sakta ner och göra oss ”synliga” för fotgängare men det är inte så lätt när dom har öronen fulla i musik, så lite får dom skylla sig själva i den frågan. Att bilisterna inte sköter sig när dom passerar cyklister är känt. Hur kan vi Svenskar vara så mycket mer korkade än hetlevrade Spanjorer och Italienare är frågan. Är vi helt sönder stressade???

Dom anklagar lvg cyklisterna att köra 70!!!km/h på Klarälvsbanan…..vi måste ha ovanligt snabba cyklister i Karlstad så se upp.

Vart ska lvg cyklisterna träna? På vägen eller lämplig cykelbana, typ Klarälvsbanan?

Hur som helst hade jag iaf en härlig Nationaldagstur i skogen. Mötte upp med Lisa på hennes nya Scott Genius, Eva-Lisa på hennes nya Allebike och Enduro esset Daniel för lite teknikträning. Många hjärnspöken som ska skrämmas, dax för Ghostbuster att komma till droppen. Men det har faktiskt blivit lite bättre.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.