Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
ExtraMektips

Intressant app för hemmaskruvaren

Easy Bike RepairGillar du också att skruva och underhålla din cykel? I så fall är du knappast ensam. Känner du också att du ibland önskade att du hade lite bättre koll på hur du ska vrida på de där skruvarna på växelföraren också, i så fall är du definitivt inte ensam. Men utöver alla de mektips som vi har i våra tidningar finns det nu också en mycket trevlig app som du kan ladda ner till din telefon eller surfplatta. Easy Bike Repair är en app som inte kostar mer än cirka 15 kronor och innehåller mängder med smarta mektips med allt ifrån hur du tvättar och servar din cykel till hur du ställer in rätt höjd på sadeln och renoverar en trasig bakväxel.

Appen inkluderar 50 olika steg-för-steg-instruktioner som med både text och bild visar hur du fixar till olika delar på din cykel. Dessutom tar man upp 25 vanliga problem och hur du löser dem.

Annons

Vi har tittat lite närmare på appen och vad vi kan se är förklaringarna och bilderna både tydliga och lätta att följa. Enda nackdelen är väl att den är på engelska. Appen finns både för iPhone/iPad och Android.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.