Man cold

31 Jan

Då var det dags för årets första rejäla förkylning. Resten av familjen har varit sjuka och jag trodde nästan att jag skulle klara mig men icke. Febrig och förkyld blir det till att ta några dagars ofrivillig vila. Jag får passa på att fila lite på annat än just träningen de här dagarna istället.

Alldeles nyss vart jag intervjuad via telefon av en Belgiskt trendspaningsbyrå. De gjorde en undersökning på ultralöpare och ultracyklister i huvudsak syftande till textilutveckling och att försöka förstå hela grejen. Första gången under mina 42 år som jag fick känna mig trendig:) Det var en kul intervju under dryga timmen och jag har blivit lovad att få ta del av rapporten. Får se när den dyker upp och vad utfallet blir, kul att få vara med åtminstone och roligt vad några inlägg i sociala medier kan resultera i.

Nu i dagarna släpptes Speedvagens katalog för 2018. Har ni inte dreglat över deras cyklar och lackeringar tidigare kan jag varmt rekommendera att ni klickar er vidare här. Glöm inte haklappen bara och lås in kreditkortet. Hade jag bara haft lite mer pengar…

2018-speedvagen-road-guidebook-cover

Tjipp

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.