Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Prylbloggen

Veckans gravelhoj – GT Grade

Gary Turner. Det är vad GT står för. Grundaren av märket. En gång i tiden var GT mest känd för sina glimrande BMX-hojar och den bland många ansedda vara första freeride-cykeln: GT:s Zaskar.

Numera för GT en lite anonym närvaro på marknaden, men med modellen Grade erbjuder de ett tryggt val av grushoj för dig som vill trampa lite av varje underlag. Nedan toppmodellen Grade Carbon Expert med rättigenom stabila, vettiga och namnkunniga val av komponenter från Shimano:s 105-grupp. Och hydrauliska skivbromsar. Hela anrättningen lackad i en retrodoftande mint-turkos färg. Pris? Högst rimlig och Carbon Expert har två modellsyskon med tamare prislapp för de med vikttrimmad plånbok.

Skärmavbild 2018-03-13 kl. 00.17.41

Annons

Kolla bara:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=OYTOc68mv2Q&w=560&h=315]

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.