Svenska klädmärket VOID En liten insikt

14 Sep 2016

Detaljer. Det ligger i detaljerna. Jag gillar detaljer. Att veta. Att veta mer. Utrustad – nej, beväpnad – med nyfikenhet så finns det ingen gräns för hur mycket kunskap som väntar på att bli upptäckt där ute i stora vida världen.

Så det gjorde mig lite glad när jag nyligen fick reda på att det svenska klädmärket VOID inte bara plockade ett namn eller bokstäver halvt på måfå, utan att versalerna faktiskt står för något. Jaha, vadå?

Vision Of Infinity Defined.  VOID. Och plötsligt så är ens värld lite lite större än tidigare.

VOID kör en säsongsrea nu på sin hemsida – värt att kolla upp om du behöver komplettera eller uppdatera din cykelgarderob. Själv blev jag förtjust i den här svagt bleka himmelsblåa cykeltröjan – Solid Jersey.

Skärmavbild 2016-09-13 kl. 16.33.07

Hur som. Upplevelsen var nästan i paritet som när jag fick reda på vad KORE stod för. KORE? Ett företag som tillverkar (tillverkade?) cykeldelar. Killer Off-Road Equipment. Vi kan fortsätta. Mavic – det franska företaget som är mest känd för att tillverka fälgar och hjul: Manufacture d´Articlés Vélocipédiques Idoux et Chanel. Yes, det formligen rinner av tungan i ett svep!  Cykelmärkena GT, TBG, DBS tar vi nästa gång…

 

 

 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.