Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Prylbloggen

Lätt och brett från Easton

Easton som måhända mest var kända för hockeyklubbor förr i tiden, har under de senaste åren tagit många självsäkra och naturliga kliv inom cykelsegmentet. Hjul, styrstammar, vevpartier och andra prylar finns på programmet och det som fick PB att fastna var de här bägge landsvägsstyrena: E100 som väger blott 178 gram i 42 centimeters bredd och…

Easton E100
Easton E100

 

…Easton EC70 AX, ett styre med flare – utsvängda bockar. Vikt 220 gram i 42 och EC70 AX finns i bredder upp till 46. Tack så mycket. Lägg på plus 68 millimeter för att få bredden nere i bocken. Ett styre för de av oss som vill cykla lite mer nyfiket. På alla sätt.

Annons
Easton EC70 AX
Easton EC70 AX

Easton-EC70-AX-Carbon-31-8-Handlebars-matte-UD-carbon-42-cm-53396-173318-1486570312

Läs mer på Easton:s hemsida

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.