Innegra i kolfiberramar? Ja, vad fyller det för funktion?

1 Mar

Allied är en custombyggare – en rätt stor custombyggare faktiskt – som startade upp sin verksamhet för något år sedan. Allied är en mash-up kan man säga av folk och know-how från många olika företag: Guru som låg i Kanada kan sägas vara Allied i sin tidigare skrud. Kolla upp det.

Allied är också rätt aktiva med videokameran. Och i denna treminuter korta snutt berättar de varför de implementerar materialet Innegra i sina ramar. Innegra är trade-namnet på en fiber som tillhör familjen HMPP: High Molecular Weight Polypropylene. Läs mer på Innegratech:s hemsida. 

Några av dess positiva egenskaper i rambyggarsammanhang är dess stöttålighet, uthållighet och goda vibrationsdämpning. Enligt Allied i alla fall. Låt gå att man kanske måste prova ett par exakt likadana ramar utrustade med samma komponenter och byggda med samma vinklar, för att avgöra vilken hoj som äter oscillationer mest och bäst, men ändå. En video från Allied är en video från Allied och vi gillar alltid att få en gratis kik på företagets innandöme och verktygen de bakar kolfiberramar med.

Läs mer – särskilt om Prylbloggens favorit-Allied, Alfa Allroad – på deras hemsida

 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.