Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Prylbloggen

Cervélo + Lamborghini = sant

Colabs mellan cykel- och bilföretag är ju inget nytt. Men i kontext mot de ibland höga svallvågorna mellan de bägge trafikslagen, så lyfter vi ändå på ögonbrynen åt det senaste samarbetet som syns här nedan. Och vilka är vi att negga över denna delikata anrättning mellan Italiens näst-mest balla sportbilsmärke och Nordamerikas mest populära märke bland de som deltar i Ironman på Kona, Hawaii? Vi pratar naturligtvis om Cervélo och Lamborghini, vad annat?

Cervelo-P5x-limited-edition-lamborghini-yellow-version-1 Cervelo-P5x-limited-edition-lamborghini-yellow-version-3 Cervelo-P5x-limited-edition-lamborghini-yellow-version-4 Cervelo-P5x-limited-edition-lamborghini-yellow-version-6-1068x601 Cervelo-P5x-limited-edition-lamborghini-yellow-version-7

Lamborghini Urus och den limiterade Cervélo P5X. Hur många finns tillgängliga på marknaden? Ynka 25 stycken, så pallra er ner till CykelCity och lägg en order pronto

Annons

Läs mer på Cervélos hemsida

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.