Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Prylbloggen

Bara en bild

Dagens hoj är en rejäl prestanda-pralin: Specialized:s senaste generation av allround-LVG:n Tarmac i extra aptitligt S-Worksutförande.

Lätt, aero, skivbromsad och “genomgåendeaxlad” i modell 12 x 100 millimeter fram och 12 x 142 millimeter bak. Och med egenutvecklad effektmätare. Pricken över i är de bakåtblickande men i övrigt nutidsmoderna Specialized Turbo Cotton-däcken med skinwall. Kanske är det enklaste sättet att distingera mellan SL5 och sexan, de droppade sadelstagen? Snygg, snabb och sexig. Perfekt för den tredubble världschampinjonen Peter Sagan alltså…

652943dbe83080004ff533cfdc8beb24

Annons

Läs mer om Specialized:s nya Tarmac här 

Bor du i Stockholm så kika förbi SCS om du är nyfiken på Specialized:s hojar, kläder, skor och annat. 

 

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.