Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus

VR 2011 ur mitt perspektiv

Det blev en ganska så härlig resa första gången jag körde runt sjön!
Från början så var vi tio personer som anmält oss till årets Vättern. Ju närmarea start vi kom så började folk hoppa av pga olika anledningar vissa bättre än dom andra 🙂
Veckan innan var vi tre kvar i det lyckliga gänget, tyvärr så fick Peter kasta in handduken några dagar innan då han hade drabbats av borelia och gick på pencilin = giltig frånvaro!
Jag och Jussi bestämde oss för att gör det til en rolig rej och stack ner på fredagen med hans husbil.
Eftersom vi hade lyckats få den sämsta möjliga starttiden 00.30 så var vi fast beslutna om att byta till en bättre tid. Efter lite forskning på Happymtb´s forum så kom jag i kontakt med en Sub9 grupp som skulle start kl
04.36, vi lyckades byta till oss en starttid i den gruppen och genast så kändes allt lite bättre.
Vid starten så rullade allt på rätt så bra, tyvärr så blev det ganska många omkörningar så våran grupp splittrades bara efter någon timmes körning.
Vi bestämde oss för att haka på lite andra grupper under resans gång.
Allt flöt på bra, första stoppet blev en pisspaus i Gränna. Sen rullade vi på i ett bra tempo och efter tidsplanen för Sub 9 gruppen.
När vi kom ner förbi jönköping så började Jussi få lite krampkänningar i ena benet så vi fick tyvärr släppa några snabba grupper och ta ett eget tempo.
Stannade till i Fagerhult efter138km där vi fyllde vatten och tog en bulle, sen fick jag dra en bra stund och det kändes bra för mig hela vägen!
Fick stanna ytterligare en gång i Karlsborg efter 207km då blev det pisspaus samt vattenfyllning.
Med tio mil kvar så kom det grupp efter grupp som vi lätt hade hängt med en normaldag men Jussi kämpade tappert med kramper i båda benen och jag gjorde så gott jag kunde för att göra resan så lätt som möjligt för honom då vi bestämt att hålla ihop hela vägen!
Vi tog oss i mål på 9t11m, så vi missade vårat mål med 11 minuter…..

Vem vet, kanske det blir ett nytt försök redan nästa år 🙂

Min egna Garmin fil  finns här VR 2011
Resultat länk klicka Här

Annons

Lite annat som hänt!
Idag rullade jag en lugn runda runt fornstigen, testade lite olika spår samt lite teknikträning..
Lyckades med en riktig vurpa oxå, slog runt framåt ganska ordentligt men dock utan skador 🙂
Gjorde en beställning på lite nytt godis oxå, nya Mtb skor samt Notubes kit…

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons