Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Dom verkar ju inte vara världsbäst på att sitta fast mina FSA vevar på crossen…
I morse när jag rullade iväg till jobbet fick jag inte upp kedjan på storklingan, började fundera på vad som var galet och började skruva på vajern, men det hjälpte inte..
Körde vidare en bit innan jag stannade igen och tog fram verktyget för att justera stoppskruven för framväxeln. Fick upp kedjan på storklingan och trampade vidare till jobbet..
Nu på lunchen gick jag ner för att reda ut problemet och då visar det sig att vevarmsbulten gängat upp sig och gjorde att hela vevpartiet glappade ca 10 mm i sidled..
När jag då försökte växla upp till storklingan trycktes vevpartiet utåt av kedjekraften och växelföraren nådde inte hela vägen ut såklart….

Fixat och hoppas på en behaglig hempendling om några timmar!

Annons
The Bolt…

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.