Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus

Veckan..

Måndagen stod för ett svettigt backintervallpass med stavar på lunchen, 6 gånger uppför en brant sandig backe kan tydligen få upp hjärtat i 190 bpm..
Igår var planen att köra ett monarkpass men tiden rann iväg, åkte och hämtade lite el-materiel hos Löfgren-Kalén Elektriska för installationen av nya luftvärmepumpen.
Lite snack och kom inte hem förens strax innan åtta utan att få i mig någon mat så det blev lite sent att klämma n någon träning..(Läs Livspusslet)
Gick istället och la mig i tid för att hoppa på mountainbiken kl 05:50 i morse för att ta mig till jobbet..
Skön och frisk morgon över Järvafältet, hemåt blir det att länga med lite mera skog och intervaller som grädde på moset…  Hepp hepp hepp

Annons

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons