Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Idag var vädret på min sida.. Det kom en liten regnskur strax innan 16.00 men det var inte mycket!
Vid 17-tiden satt jag på cykeln och ett par minuter senare inne på träningsbanan. Målet för dagen var att köra några varv och få till banan ordentligt och slutligen märka upp med lite färg vid tveksamma stigval 🙂
Totalt blev det sex varv och ca 17 km. 378 höjdmeter.  Vad sägs om en träningsbana på 2,8 km som har en höjdstigning på 63 m….
I morgon ska jag skriva kontrakt på nya lägenheten så det blir bara halvdag på jobbet. Får se om jag kan klämma in ett cykelpass innan jag styr bilen ner mot Nyköping.

Snabbtparti lite nedför.

En liten snutt av spåret går på dirt slingan…

BMX banan

Annons
Inte ensam i skogen

Lite vägledning

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

1 kommentar

 1. ag heter Peter Karlsson och är en av deltagarna i Team Rynkeby Stockholm (ett av 17 lag från Sverige och Danmark) som cyklar till Paris i sommar och nu under våren samlar in pengar till Barncancerfonden.
  Alla deltagare har själva bidragit med 15 000 kronor för att alla pengar vi samlar in verkligen ska gå till Barncancerfonden.

  Hjälp oss gärna genom att berätta om oss på din blogg, och länka gärna till vår insamling som finns på: http://www.barncancerfonden.se/10956

  Länka gärna även till vår Facebook-sida:
  http://www.facebook.com/TeamRynkebyStockholm2012

  och blogg:
  http://www.team-rynkeby.se/Blog.aspx?ID=3687

  Läs gärna mer om oss här (pdf)
  http://extranet.team-rynkeby.se/media/files/Team%20Rynkeby%20-%20PR-presentation_14536.pdf

  och på http://www.team-rynkeby.se

  Kort fakta om Team Rynkeby:
  Team Rynkeby är ett nordiskt välgörenhetsinitiativ som syftar till att samla in pengar till Barncancerfonden i Sverige och Børnecancerfonden i Danmark. 2011 samlade Team Rynkeby in 13 Mkr i kampen mot barncancer.
  Varje sommar i juli cyklar 600 personer från Danmark och Sverige för att stödja barn med cancer och deras familjer. Under året deltar cyklister i olika team för att samla in sponsorpengar och arrangera olika events. Under året tränar även de olika teamen tillsammans som förberedelse inför cykelloppet till Paris.
  Deltagarna i Team Rynkeby Sverige är motionscyklister, kvinnor och män, i alla åldrar med vitt skilda yrken, utbildningar och bakgrund. Deltagarnas olikheter och deras geografiska spridning i Danmark och Sverige gör det lättare för Team Rynkeby att sprida budskapet om insamlingen för barn med cancer och deras familjer.

  Tack för att du hjälper oss i kampen mot barncancer!

  Hör gärna av dig ifall du har några frågor eller undrar över något annat.

  Med vänliga hälsningar
  Peter Karlsson
  [email protected]

Comments are closed.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.