Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus

Väderläget i dag kontra 2014

Kollade lite på Strava från 2014 och där har jag faktiskt varit ute och kört på Nickspåret 16/2 då var det +7 grader ute och troligtvis relativt snöfritt då jag aldrig haft dubbdäck till 27,5″.

Det ser ju faktiskt bra ut för en premiär till helgen, just nu dryga +4 grader och torrt är bra sugen på att köra ett distans / teknikpass på ROSE Thrill Hillen. Har monterat på träningshjulen med Maxxis Ikon däcken som har bättre grepp än dom Thunder Burt som satt på original, bäddat för lerfest 🙂

Annons
Arkivbild från just den rundan 2014
Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons