Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykelpassion by ShortyOkategoriserade

Vad som hände sen.

Som jag skrev tidigare var jag ute i dag på förmiddagen för att kötta på ett varv runt Nickspåret med nya dragningen. Frid och fröjd allt rullade på bra men efter drygt 20 min precis innan den nya dragningen på slutet som gjordes förra året small det till i bakhjulet. Rullade på ett tag till men insåg att det var pyspunka, tryckte i lite Pitstop och det blev väl sådär med lufttrycket… Tydligen så behöver jag bli påmind om att alltid ha med sig pump & multiverktyg på träning, för bara en kort bit efteråt så kalvade bakdäcket av fälgen och det blev platt! Fick på däcket igen men eftersom pumpen låg hemma var det bara till att börja gå mot Solna… Stannade till vid OKQ8 macken vid Hallonbergen för att se om det fanns en pump att låna men det hade dom tydligen inte.. Ringde Lövet som bor i Sumpan och han var hemma så jag knatade på hem till honom och fick låna pump och lite Stan´s som kunde täta hålet i däcket, sen kunde jag tillslut cykla hem igen.
Bilderna som jag tog lyckades jag radera från telefonens minne..

Annons
Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.