Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Styrde ut till Bålsta för en deltävling i Upplands Cupen..
Fint väder och ett riktigt fint spår bjöds det på där ute vid Viby, tyvärr hade senaste tidens regn gjort ett parti som gick längs skogskanten riktigt skitigt…
Annars var banan teknisk och kuperad precis som jag gillar´t!
Drog väl upp till spets för att slippa köa i skogen, släppte förbi Jeppman efter halva varvet sen låg jag på rulle innan jag gick om precis innan det skitiga partiet.
Gjorde en liten miss och blev omkörd av en Cykloteket cyklist som jag sedan låg bakom resten av loppet. Tyvärr kunde jag inte attackera och luckan växte lite på slutet men gick i mål som tvåa.
Skönt att benen svarade ok, nu är det bara att köra på med träningen så formtoppen kommer lagom till SM.

I morgon är det vila sen springer jag och Malin Tolvanloppet på Lördag!

Annons
Bilden lånad från Bålsta CK facebook sida

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.