Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Blött blev det men vi slapp regn medans vi rejsade 🙂
Vart jag , PerVille och Mården som trotsade vätan..
Hade kommit ganska mycket vatten på eftermiddagen så det var rejäla pölar runt spåret och första gången vi körde på nya omdragningen och den var helt ok!

Körde vi ett rekvarv innan vi startade rejset, 2v och jag hakade på Ville som körde bra.
Per och Mård hade lite incidenter och tappade våra ryggar halvvägs på första varvet medans jag hade rygg på Ville fram till halva andra varvet sen så försvann han ur synhåll och jag orkade inte jaga ikapp.

Jag var väl ca 20 sek efter Ville sen kom Mården och Per, alla var glada och nöjda efteråt precis som det ska vara på ett TT .

Annons

Nästan 2 timmar cykling blev det, passade på att svänga in på OKQ8 på vägen hem för att spola av cykeln.

Photocred, Per K
Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.