Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus

TT Kvisthamra BikePark

Drog upp till Norrtälje för att få mig lite träningstävling på en rolig och jobbig bana!
Kom på plats lite sent så jag missade nästa hela mastervarvet och således ett bra uppvärmning..
Starten gick och jag la mig på tredje hjul efter Gunnar och Jack Kock, tyvärr tappade jag lite kontakt ut på andra varvet då jag missbedömde ena rockgarden sektionen och fick ett rejält genomslag som burpade ut luft ur bakhjulet.. Stannade och kollade däcket och det visade sig vara ett hål som Joe´s vätskan började täta, ingen pump med mig så jag körde vidare med egentligen lite för lite lufttryck men har man åkt upp till Norrtälje är det bara att köra på!
Mina varvtider var lite för höga för att vara nöjd men hyfsat jämna vilket jag får ta med mig som det positiva från dagen.

Varvtider,
12:52,  14:06,  14:07,  14:22,  14:27

I morgon blir det lite jobba hemma med bla klippning av häck och buskar samt lite fix inomhus med golvlister..
Tänker ta mig ut på kvällskvisten för ett pass med hårda korta intervaller..

Annons

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons