Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus

Trogen samarbetspartner under 2015

Det är med en stor ära och stolthet som jag kan presentera ett fortsatt samarbete med GripGrab 
och deras Local Hero program under 2015!
Jag kommer således fortsätta  att vara kittad med kvalités produkter från topp till tå!

Just nu under “vintern” använder jag lobster handsken som heter Nordic som är grymt varm och skön när termometern visar under nollan…
Vid pendlingen när det är lite varmare kör jag med Hurricane som funkar perfekt i alla väder, en timme i snöslask i tisdags var inga problem för Hurricane  🙂

Till våren kommer jag även att testa lite specifika XC handskar och Arm / Benvärmare, vi får inte heller glömma deras helt sjukt sköna strumpor som jag även använder när jag inte cyklar..

Annons

#Neverloseyourgrip #localhero

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons