Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykelpassion by ShortyOkategoriserade

Tremalzo & Santa barbara

Igår körde vi en långrunda upp till Tremalzo som ligger på drygt 1900 emöh. Tjejerna Malin & Malin stack iväg 45min före och tanken var att vi (jag & jussi) rskulle komma ikapp dom upp för sista stigningen. Tempot var behagligt och det flöt på bra, vi kom i fatt båda två men inte samtidigt då min Malin hade gått på lite hårdare.. väl på toppen blev det en Cola och en pasta innan det var dags för härlig utförskörning i över en timme..
Totaltid runt 4tim 10min och 2070 höjdmeter.
En bra dag och formen finns där, nu är det bara att träna rätt och finslipa allt sista två veckorna innan vasan.

Idag kördes sista passet här nere, i morgon åker vi hemmåt!
Blev en runda på nästan 3t och 1363 höjdmeter till santabarbara.

Annons


Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.