Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus

TRE R

Rygg, Regn & Race….

Jaha, då var det Onsdag och Lillördag igen….  Gårdagens planerade TC-pass blev inte av, ryggen spökar fortfarande och även fast jag skulle kunna bita ihop känns det inte rätt att slita på kroppen i onödan. Känns dock bättre nu på morgonen så det blir väl ett pass ute i boden i kväll istället.
På torsdag ska jag till Nils på Ulriksdals Naprapatklinik för att få ordning på ryggfan!

Istället blev det målning av vägg i gästrummet läs (klart i morgon) jippey! Äntligen kan vi börja möblera och få till en kontorshörna och träningshörna!
Nu regnar det som bara den, vaknade faktiskt av spöregn på taket strax efter 05.00 i morse..

Idag kan ni kika på VM i Mountainbike där stafetterna ska köras, Sverige har med  ett lag, om det räcker för medalj är väl högst otroligt men den som har tid kan kika på det Live kl 11:00
http://www.uci.ch/mountain-bike/

Annons

På Lördag är det CX premiär, Stockholmscupen körs i Södertälje!   #crossiscoming

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons