Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus

Teknikläger på hemmaplan

Idag höll jag mitt första teknikläger för ett gäng (7) förväntansfulla cyklister.
09:00 drog vi igång med lite basövningar..
Efter ett tag hamnade vi på dom tekniskastigarna runt viksjö, årstiden och regnet gör ju rötterna och stenarna extra hala. Grabbarna nötte på och dom visade framsteg hela tiden, man såg att självförtroendet höjdes! Kul och inspirerande att få lära ut och spendera lite tid i skogen med ett gäng härliga gubbar!!
Vid 13:30 avslutade vi med ett besök på lokala pizzerian. Top notch!

Är du / ni också sugna på ett teknikläger är det bara att hojta till så styr vi upp nåt.

Annons

Löpande info kommer här och på Facebooksidan, planen är att ha ytterligare ett par läger i vår innan säsongen drar igång.

posted from Bloggeroid
Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons