Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykelpassion by ShortyOkategoriserade

Swe Cup CX Groopencross

Idag var det dags att rejsa i Västerås, banan var precis motsatsen till gårdagens kuperade och knixiga bana.  Mycket gasa på platten men en del svåra sandpartier plus en lång löpbacke i riktigt sugande lös sand!  Givetvis gynnade banan lite åkstarkare cyklister vilket blev en liten nackdel för mig själv, att jag sedan fick starta i tredje led och gjorde bort mig på förstavarvet gjorde ju inte slutplaceringen bättre…
Nåja, efter allt strul i början och onödigt kämpande med cyklister längre ned i fältet jagade jag på och plockade platser hela loppet. Var nästan ikapp Grejus på slutet och hade en kamp med Lasse Froberg på sista varvet där jag tyvärr drog det kortaste strået..
Slutade på en 9:e plats idag och det är godkänt men inte mer, vet att farten finns där om jag får vara med i täten från början!
Nu blickar vi framåt mot SM som körs 24 Oktober på hemmaplan i Stockholm / Stora skuggan

Bilder från dagen finns HÄR och HÄR samt på CX Västerås facebook

Annons

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.