Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykelpassion by ShortyOkategoriserade

Stigdistans en blåsig söndag

Japp, blåsten fortsätter och idag var det enligt SMHI 14m/s och 9 grader och det märktes… Tur att jag inte tog på mig underställströjan då hade det blivit svettigt.
Klarade mig med benvärmare och på överkroppen en flossad långärmadtröja från Rose och en väst ytterst.

Styrde ihop med Thomas ut på stigar norröver för att slippa blåsten, hittade några nya guldkorn trots bitvis våta marker.
Vi gnuggade på och landade hemma igen med 3 timmar på uret. Känns lite då jag körde utan frukost i magen endast en kopp kaffe. Vågen visade årslägsta 56,2kg

Nu ska hela familjen rulla iväg och baka pepparkakor hos mina föräldrar.

Annons
posted from Bloggeroid

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.