Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus

Söndagsmys i misär

Vi började i ett grått Viksjö men utan regn för stunden. Cyklade skog hela vägen till kallhäll var det faktiskt riktigt mysigt i skogen med skydd för vinden.

Sen kom regnet och vi irrade omkring lite ovanför edssjön innan vi hittade ut ur skogen. Det var riktigt smetigt på sina ställen, speciellt där dom avverkar skog och maskinerna plöjt sönder grusvägarna..

Regnet öste ner och i blåsten blev det tillslut lite kallt och blött om händerna och låren , på överkroppen var jag varm då jag plockat fram Sportful hotpack jackan (80g) som jag hade i ryggfickan.

Annons

Blev lite för kort för att kalla det distans men ändå 2.30 / 42km i tidbanken.posted from Bloggeroid
Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons