Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus

Söndagsdistans

-5 grader på termometern när jag rullade mot fornstigen kl 08:30, blev ett riktigt wake up call för vinterträningen 🙂

Mötte upp Petta, Håkan och Andreas för att ta oss ett varv runt spåret. Riktigt fint före i skogen, endast några isfläckar att undvika.
Tur att jag klädde mig ordentligt med vinterskorna, vinterbyxorna och dom sköna Lobster handskarna från Gripgrab gjorde att jag inte frös.

Mötte upp Calle på vägen tillbaka, han ville ha lite sällskap så vi längade via järvafältet och jag blev mosig trots lågfart… Kan bero på låga kolhydratdepåer då jag körde utan frukost i magen och det började närma sig 4 timmar på klockan.
Tyvärr fick jag batteritorsk på Garmindatorn så det finns ingen hel stravafil på passet.

Annons

Hur som helst en grymt bra dag i sadeln!

Tyvärr lutar det åt vabb i morgon då lillfisen fått feber på eftermiddagen 🙁posted from Bloggeroid
Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons