Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Svenska Cycling Plus

Körde Södertörnsrundan med min distans Vapendragare Johan.. Mötte upp honom vid Liljehomen strax efter kl 09.00 och rullade söderut.
Ganska blåsigt idag och vi hade motvind och sidovind ner till Viksberg (södertälje) sen vände vände vi Österut mot Rosenhill och hade medvind hela vägen till stoppet, då kollade jag till på medelhastigheten som låg på 24km/h.
Sen vände vi norrut och det blev motvind sista 35km som kfaftigt drog ner på snittet…
En helt grym dag i sadeln, hann se målgången av Vasaloppet på fiket och han kika på sista milen av herrarnas 5mil där Johan Olsson tog en skön seger..
Nu blir det lite vila, åker till Frankrike med jobbet i morgon bitti och kommer hem på onsdagkväll så träningen blir lite sämre denna vecka. Ska försöka klämma in nåt pass om Hotellet har ett gym.

På Rosenhill och ser målgången av Vasaloppet

                       

Annons
Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons