Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Johan kom till mig och vi svängde ner till Macken för att möta upp Mr Friberg.
Han guidade oss norrut på fina vägar via Skålhamra och Skoby upp till Statoilmacken vid Arlanda där vi tog en kaffe med bulle.
Japp, vädret på topp 6-7 plusgrader och till en början inte så mycket vind.. Tyvärr så ändrade det sig när vi vände hemåt uppe vid Arlanda, ganska kraftig motvind hela vägen hem!
Johans ben dog på vägen hem i motvinden så han droppade av och nötte på i eget tempo medans jag och Calle trampade vidare hemåt i bra fart.
Skönt med ett riktigt distanspass så här efter förkylningen.

Annons

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.