Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus

Solo rajd igen..

Körde en hyfsat lång solorunda idag, fick ihop 94km och 1900hm på strax under 

Annons
Fyra timmar. Körde kustvägen till vecendario vidare upp till Lucia, san bartolome och Ayacata. Tog en snabb espresso och vände hemåt via fataga och utkiks platsen.
Känns riktigt bra i kroppen, tog mig runt på 1lit sportdryck , 2 st energygel och nästan en hel energybar allt självklart från Squeezy Sports Nutrition
Ska lägga upp alla rundor på strava och här när jag kommer hem, har ingen usb på tabben..
Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

2 kommentarer

  1. Solorundor är fett najs ibland. Då kan man ju passa på och "åka vilse" lite, sånt gillar jag! ta en ny väg och se vart man hamnar. 1900 hm är jävligt najs, grymt gjort!

Comments are closed.

Annons