Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Not…. Punka fram idag, tror att jag körde på samma vassa sten eller nåt eftersom det börja läcka vid exakt samma ställe! Måste undersöka vad det kan vara för ont föremål som leker med mitt humör…

Annons

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

2 kommentarer

  1. Punka, vad har du gett mig in på:)
    Efter dina tips har jag stansat mina däck, testade faktiskt med RaceKing Supersonic och det verkar funka hur bra som helst som du sa. Får väl se om man inte ska ha lite stabilare däck senare… Tack för dina däcktips, ska prova runt litegrann!

    //Andreas

Comments are closed.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.